Nieuwsbrief maart 2020

In februari 2020 vertelde ik dat ik een uitgever heb gevonden voor mijn nieuwe roman De pseudo heks. Ik ben in gesprek met mijn uitgever over drie zaken:

  • Contract
  • Promotie
  • Schrijfplan

In het schrijfplan heb ik uitgewerkt op welke manier ik mijn boek ga herschrijven. Dat bespreek ik binnenkort met de uitgever. Daarna ga ik aan de slag en heb ik een aantal maanden om de roman te herschrijven. Als alles volgens plan gaat, komt mijn roman in de najaarsbrochure.

Het is fijn om met mijn uitgever over mijn nieuwe boek van gedachten te wisselen. Voor hem is de wereld van professor Von Falckensteyn en de Eise Eisinga Universiteit een nieuwe, fictieve werkelijkheid. Het geeft mij een goede spiegel om mijn hoofdpersonage en de onderwijsinstelling scherper en krachtiger te beschrijven.

 

 

Geplaatst in Nieuwsbrief.