Nieuwsbrief juni 2020

Ik ben druk bezig met het schrijven van mijn nieuwe boek De nepheks. Net zoals in mijn eerste roman Bulgaars labyrint speelt de excentrieke, flamboyante archiefprofessor Von Falckensteyn de hoofdrol.
Spannend
Mijn uitgever denkt goed en creatief met mij mee. Ik schrijf het boek helemaal vanuit het perspectief van de hoogleraar. De roman is daardoor vlot en direct. Het is lekker en spannend leesvoer.
Heksendocument
Von Falckensteyn gaat deze keer naar Haïti om in opdracht van president Bertrand een heksendocument te zoeken. Het staatshoofd wil zijn arme, corrupte land moderniseren. De hoogleraar kan zoeken als geen ander. Hij kan spoorloos verdwenen papieren terugvinden.
Voodoo
De Mouvement Occultaire ligt dwars, Bertrand wil weten waarom. Het is een geheimzinnige heksenorganisatie met voodoo prakijken. Samen met de Amerikaanse heks Austin Flowers doet de hoogleraar de zoektocht. Vinden ze het document? Kunnen ze de zoveelste ramp op Haïti voorkomen? Blijft het tussen de hoogleraar en de heks zakelijk? Of toch meer?

 

Geplaatst in Nieuwsbrief.