Nieuwsbrief januari 2021 – Voortgang

Voortgang
Allereerst wil ik degenen hartelijk danken die de enquête in mijn auteursnieuwsbrief van december 2020 hebben ingevuld. Ik heb iedere respondent de attentie gemaild, Gezien de reacties werd dat op prijs geteld, daar werd ik blij van. De input is nuttig en waardevol voor mijn nieuwsbrieven van 2021.

Tweede
Mijn tweede roman Het zwarte handboek is ook het volgende avontuur van de excentrieke archiefprofessor Von Falckensteyn.

Tekst
De uitgever en ik zijn het eens geworden over de uiteindelijke tekst. Deze maand wordt de auteursfoto gemaakt, die op de achterkant van mijn boek komt. Op die plaats staan verder een korte biografie bij en bondige inhoudsbeschrijving van de roman. Op mijn website kunt u die inhoud alvast bekijken – https://janburuma.nl/het-zwarte-handboek-2021

Omslag
Last but not least moet er een keuze worden gemaakt voor het ontwerp van de omslag, inclusief illustratie. Daarover ben ik nog in gesprek met mijn uitgever. Het wordt hoe dan ook een opvallende omslag die in de boekhandel de aandacht trekt.

Geplaatst in Nieuwsbrief.